Home E Diensten E Zoekwoorden onderzoek

Weet je niet waar je klanten naar zoeken?

Met een zoekwoorden onderzoek kom je volgende zaken te weten:

Welke zoekwoorden voor jouw onderneming interessant zijn

Aantal zoekopdrachten per maand

Wat je concurrentie doet op die zoekwoorden

Is je website content wel geoptimaliseerd?

Je mag nog het beste aanbod hebben, als je pagina’s niet geoptimaliseerd zijn naar de juiste zoekwoorden, dan word je niet gevonden in zoekmachines.

Sommige zoekwoorden kunnen wel duizenden keren gezocht worden in zoekmachines. Het is hoog tijd om mee op die trein te springen.

Iedereen gebruikt Google om een probleem op te lossen, een dienst te vinden of een product te kopen. Hoe beter jouw content (website inhoud) is, hoe beter voor jouw zoekresultaten in Google.

Wat kan je met een zoekwoorden onderzoek doen?

Met zo een onderzoek weet je welke zoekwoorden er bestaan die voor jouw bedrijf interessant zijn.

Je ontvangt een lijst met zoekwoorden die relevant zijn voor jouw onderneming.

Je klanten voeren deze zoekwoorden in op Google en komen dan mogelijk op jouw website terecht. Tenminste als jouw website SEO geoptimaliseerd is.

En dat doe je aan de hand van een zoekwoorden onderzoek. Met die woorden optimaliseer je de content van je website en pagina’s zodat Google ze beter kan indexeren.

Wanneer sta je bovenaan in Google?

Hier hangen heel wat voorwaarden aan vast, denk maar aan:

  • Hoe goed is de SEO structuur van jouw huidige website?
  • Wat heb je precies al gedaan rond SEO?
  • Op welke zoekwoorden wens je hoog te scoren?
  • Hoeveel concurrentie zit er op die zoekwoorden?
  • Wat doet jouw concurrentie voor SEO optimalisatie?

Een goede positie bekomen in Google kan een werk van lange adem zijn. Maar wel eentje die loont.

Hoe werkt zo een onderzoek?

We bespreken waar je bedrijf voor staat, welke diensten of producten je verkoopt.

Met die informatie ga ik aan de slag en stel ik een lijst op met zoekwoorden.

Wat is je investering?

Een zoekwoorden onderzoek kost je € 245,00

Een investering kost geld, maar je haalt er wel iets uit. Je kan het onderzoek inzetten om jouw website goed op te bouwen of verder te optimaliseren.

Ik ga ervanuit dat je een website wil die geoptimaliseerd is naar de beste of interessantste zoekwoorden.

Bespreek je graag jouw website en de mogelijkheden rond SEO optimalisatie?

Neem contact op.

Meteen kopen?

  • Klik op de button en reken meteen af.
  • Je ontvangt dan een email met alle praktische info en vragen.
  • Binnen de 72u kan je het onderzoek in je mailbox verwachten.
[et_pb_wc_add_to_cart product=”243585″ show_quantity=”off” _builder_version=”4.19.4″ _module_preset=”default” custom_button=”on” button_text_size=”22px” button_text_color=”#FFFFFF” button_bg_color=”#3b0bf7″ button_border_radius=”10px” button_icon_placement=”left” button_on_hover=”off” button_custom_padding=”10px|40px|10px||false|false” custom_padding=”75px|||150px|false|false” custom_padding_tablet=”0px|||25px|false|false” custom_padding_phone=”0px|||25px|false|false” custom_padding_last_edited=”on|phone” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wc_add_to_cart]

6 SEO tips om snel hoger in Google te komen

Als je een website hebt, dan wil je dat je website zo hoog mogelijk rankt in zoekmachines zoals Google. Dit is belangrijk, omdat de meeste mensen de eerste zoekresultaten als relevant zien en klikken. Als je niet in de eerste zoekresultaten staat, zal je website minder bezoekers ontvangen. SEO, ofwel zoekmachineoptimalisatie, is een manier om je website hoog te laten ranken in zoekmachines en meer bezoekers aan te trekken. Hier zijn 6 tips om snel hoger in Google te komen.

1. Gebruik de juiste zoekwoorden

Zoekwoorden zijn de woorden of zinnen die mensen gebruiken om informatie te zoeken op het internet. Het is belangrijk om de juiste zoekwoorden te gebruiken in je website. Zoekwoorden moeten relevant zijn voor je website en voor je doelgroep. Gebruik zoekwoorden die het vaakst worden gebruikt door je doelgroep.

Als je een link plaatst van een pagina naar een andere pagina op je website, wordt dit een interne link genoemd. Deze links helpen je website beter te ranken in zoekmachines, omdat ze laten zien dat je pagina’s relevant en gerelateerd zijn aan elkaar. Zorg ervoor dat je interne links gebruikt als je content plaatst.

3. Maak SEO-vriendelijke URL’s

URL’s zijn de adressen van je webpagina’s. Als je SEO-vriendelijke URL’s gebruikt, zal je website beter ranken in zoekmachines. Korte URL’s, die zoekwoorden bevatten, zijn het beste. Zorg er ook voor dat je URL’s leesbaar zijn voor mensen.

4. Maak gebruik van afbeeldingen

Afbeeldingen kunnen je website beter laten ranken in zoekmachines omdat ze meer inhoud en context bieden. Zorg ervoor dat je afbeeldingen gebruikt die relevant zijn voor je content en dat je de afbeeldingen de juiste tags geeft.

5. Maak gebruik van sociale media

Sociale media kunnen een geweldig hulpmiddel zijn om je website te promoten. Bijna elke zoekmachine, waaronder Google, neemt sociale media in overweging bij het bepalen van de ranking van een website. Zorg er dus voor dat je je website promoot op de populairste sociale media-platforms, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, enzovoort.

6. Zorg voor kwalitatieve content

Kwaliteitsvolle content is erg belangrijk als het gaat om SEO. Je content moet interessant, informatief en relevant zijn voor je doelgroep. Zorg ervoor dat je content actueel is en regelmatig wordt bijgewerkt. Als je kwaliteitsvolle content plaatst, zal je website beter gaan ranken in zoekmachines.

Zijn er nog meer belangrijke tips om hoger in Google te komen?

Er zijn letterlijke honderden factoren die van belang zijn om goed te ranken in Google. Hieronder staan nog een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden.

Zorg voor een snelle laadtijd van je website

Je website moet snel laden om goed te presteren in zoekmachines. Als je website traag is, zal Google je website lager in de zoekresultaten plaatsen. Zorg ervoor dat je server snel is en dat je website geoptimaliseerd is voor snelheid.

Gebruik goede meta tags

Meta tags zijn korte stukjes tekst die worden gebruikt om je website te beschrijven. Ze worden gebruikt door zoekmachines om je website beter te indexeren. Zorg ervoor dat je de juiste meta tags gebruikt voor je website.

Linkbuilding

Linkbuilding is een andere manier om hoger in Google te komen. Linkbuilding betekent dat je links naar je website probeert te verkrijgen van andere websites. Het is belangrijk om relevante links te krijgen van websites die een goede reputatie hebben bij Google. Het verkrijgen van backlinks van websites met hoge autoriteit kan je helpen om hoger te komen in de zoekresultaten.

Wat is linkbuilding precies?

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO en heeft als doel om externe links te genereren naar je website. Deze links maken het mogelijk om meer bezoekers naar je website te trekken en je website hoger in de zoekresultaten te laten ranken.

Het doel van linkbuilding is om kwalitatieve links te genereren. Kwalitatieve links zijn links die van een andere website naar jouw website verwijst. Hoe meer kwalitatieve links je hebt, hoe hoger je in de zoekresultaten rankt.

Linkbuilding is niet alleen gericht op het verkrijgen van links. Het is ook belangrijk om te weten dat linkbuilding ook een marketingstrategie is. Met linkbuilding kun je je website en content promoten door deze links op andere websites te plaatsen. Door middel van linkbuilding kun je je website en content op een effectieve manier promoten.

Linkbuilding is een proces wat tijd in beslag neemt. Maar als je de juiste stappen volgt, zal je website snel hoger in Google ranken. Hieronder volgen een aantal tips voor meer links naar je website:

Gastblogs: Gastblogs zijn een effectieve manier om meer links te verkrijgen. Schrijf gast blogs voor een website met een hoge autoriteit en vermeld hierin een link naar je website.

Linkbuilding is een proces dat tijd en moeite kost, maar het resultaat is het waard. Als je de bovenstaande tips volgt, zal je website hoger in Google ranken.