Ben je op zoek naar een WordPress beveiligingsplugin? WordFence Security is een van de populairste WordPress beveiligingsplugins op de markt. In deze WordFence Security review bekijken we de functies en prestaties ervan om uit te vinden of het echt de beste WordPress beveiligingsplugin op de markt is.

Download

De gratis versie: klik hier.

Betalende versie: klik hier.

Wordfence

Waarom een WordPress Beveiligingsplugin nuttig is

WordPress is ‘s werelds populairste Content Management Systeem. Meer dan 25% van alle websites op het internet zijn gemaakt met WordPress.

Dit enorme aantal maakt het een populair doelwit voor kwaadaardige aanvallen, hackpogingen, code-injectie, enz.

De meeste gebruikers van WordPress zijn geen ontwikkelaars of experts in online beveiliging. Er zijn enkele best practices voor beveiliging die je kunt volgen, zoals het regelmatig bijhouden van back-ups, het gebruik van sterke wachtwoorden, plugins updaten,..

Je hebt een WordPress beveiliging en firewall plugin nodig voor geavanceerde zaken als het scannen op malware, het blokkeren van verdachte activiteiten, of het bewaken van de beveiliging van je website.

Website onderhoud

Zodra een website live gaat, voelen veel mensen zich onzeker over hoe ze hun website veilig moeten onderhouden en bijwerken.

En het is belangrijk om hem te beschermen tegen mogelijke hacks, inbreuken en andere bedreigingen die je site kunnen neerhalen en je op de zwarte lijst van Google kunnen zetten; waardoor je uit alle zoekresultaten wordt verwijderd en je Google-ranking wordt vernietigd.

Het is ook belangrijk om de plugins, tools en andere onderdelen van de site up-to-date te houden en te optimaliseren voor veiligheid, laadsnelheden en SEO.

Het website onderhoudsplan neemt je de stress uit handen om je site veilig en beschermd te houden. Ik sta aan jouw kant en zorg ervoor dat je site van maand tot maand wordt beschermd, bijgewerkt, onderhouden en geback-upt. En als je mijn plan gebruikt, heb je een betrouwbare webmaster waar je op elk moment terecht kunt voor hulp bij updates, bewerkingen, toevoegingen of mogelijke problemen met je website.

Klik hier voor meer info en prijzen over het onderhoudsplan.