5 redenen om een professional in te huren om je website te laten maken

Home E Blog E 5 redenen om een professional in te huren om je website te laten maken

Vraag ​​je je af of je een professionele webdesigner moet inhuren? Bedenk dat de verkopen via websites in 2017 € 1,66 biljoen bedroegen. Dit bewijst dat als je een succesvol bedrijf wilt hebben in de huidige markt, je een indrukwekkende website moet hebben.

5 redenen om een website laten maken

Afhankelijk van wat je bedrijf doet, is je website mogelijk de enige interactie die een klant heeft met je bedrijf. Je website is het online gezicht van je bedrijf. En als je website niet gemakkelijk te begrijpen is, eenvoudig te gebruiken en visueel aantrekkelijk is, kun je je bedrijf schade aan richten of zelfs failliet gaan. Als je een nieuwe website wil en moeite hebt om te beslissen of het inhuren van een professionele webdesigner of het zelf maken van de site een betere optie is, overweeg dan de volgende punten:

Website laten maken: Maatwerk is de sleutel

Een professional maakt een specifieke website voor je bedrijf om ervoor te zorgen dat aan alle behoeften en mogelijkheden wordt voldaan. Dit zorgt uiteindelijk voor meer succes. Als je de website zelf maakt met een sjabloon dat je online hebt gekocht, beperkt je de mogelijkheden en beperk je de grafische weergave en tekst.

Search Engine Optimalization (SEO)

Je aanwezigheid op een zoekmachine is absoluut noodzakelijk voor succes in de huidige markt. Professionals hebben inzicht in algoritmen van zoekmachines en begrijpen hoe je je website gebruiksvriendelijk kunt maken door SEO toe te voegen. Dit proces zorgt

voor een betere zichtbaarheid en ranking van een website bij zoekmachines.

Tijd en geldbesparing

Het inhuren van een professional betekent dat je website snel en efficiënt wordt voltooid, wat betekent dat de lancering van je bedrijf niet veel tijd in beslag zal nemen. Het betekent ook dat je geen tijd en geld hoeft te besteden aan het repareren van je website wanneer iets kapot gaat.

Nieuwe technologie

Professionele websiteontwerpers blijven op de hoogte van veranderingen in technologie, codering, zoekmachine-functionaliteiten en meer. Door een professional je website te laten maken, zorg je ervoor dat de nieuwste technologie wordt gebruikt voor de ontwikkeling en het onderhoud van je website, wat het succes van je bedrijf waarschijnlijker maakt.

Het inhuren van een professional lijkt misschien een duurdere investering, maar de kans op succes wordt sterk vergroot en dat biedt meer dan de initiële kosten. Het helpt niet alleen je bedrijf, maar het verbetert ook de ervaring voor je klanten, de klanttevredenheid en de duur van een relatie met een klant.

14 Reacties

 1. Nu heb ik voor mijn blog inderdaad een sjabloon met ‘beperkingen’. In de toekomst wil ik hierin wel investeren.

  Antwoord
 2. Ik heb de mazzel dat vriendlief ict’er is en website bouwen en onderhouden is zijn hobby. Zonder hem zou ik ook echt een professional moeten inhuren!

  Antwoord
 3. Hangt natuurlijk sterk af van wat je met je site wil. Bedrijfsmatig of meer hobby-achtig

  Antwoord
 4. Ik heb er nu geen geld voor over want t is meer gewoon voor de leuk. Maar kan me voorstellen dat t voor veel mensen een uitvinding is.

  Antwoord
 5. Voor zo lang mijn blog nog een wat uit de hand gelopen hobby is, heb ik geen budget om het professioneel aan te laten pakken. Helaas, want ik zou het welheel graag willen, een website helemaal naar mijn wensen ingericht. Je blijft toch anders steeds met beperkingen zitten.

  Antwoord
 6. Zelf heb ik een wordpress blog met een template van Envato. Ik ben hier reuze tevreden mee en heb gelukkig veel mogelijkheden tot het zelf aanpassen van lay-out, etc.

  Antwoord
 7. Voor bedrijven is dit inderdaad een handige tip.

  Antwoord
 8. En of dat ik hier in moet investeren, een website is inderdaad cruciaal al is het wel aan de prijzige kant om het door een pro aan te laten pakken

  Antwoord
 9. Mijn vriend maakt websites en krijg nu meer aanvragen van ZZP’ers die een website willen haha.

  Antwoord
 10. Ik kan me zeker voorstellen dat er wat te zeggen is voor een professional. Tegelijkertijd is het ook wel handig als je zelf wat kunt met je site/blog vind ik.

  Antwoord
 11. Goede redenen, maar toch vond ik het hartstikke leuk om zelf mijn website te bouwen, verbouwen en in te richten naar mijn smaak. Dat doe ik nu nog met veel plezier. Vorige week is mijn site net helemaal geupdate 🙂 maar je blog is goed

  Antwoord
 12. Al die technische dingen snap ik echt niet. Gelukkig heb ik een leuk netwerk opgebouwd die die dingen wel kunnen 😉

  Antwoord
 13. Toen ik de eerste keer een blog begon, maakte ik zelf de layout. Het was erg leuk om te doen maar het kost wel veel tijd. Nu heb ik de layout via etsy gekocht

  Antwoord
 14. Het is natuurlijk goed om de website van een bedrijf zo goed mogelijk te presenteren en ik denk dat een professionele webdesigner daarbij kan helpen om alles zo eenvoudig en efficiënt te laten lopen.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.