Website advies nodig?

Karel, aangenaam

Ik ben webdesigner sinds mijn jeugdjaren en inmiddels al meer dan 10 jaar bezig als freelancer.

Ik adviseer ook zelfstandigen en KMO’s als het over hun website gaan.

Meer bepaald als het niet goed lukt met het maken ervan of als de website niet doet wat het moet.

Ben je geholpen met mijn website advies?

Er zijn waarschijnlijk een paar tientallen partijen die je kunnen helpen met website advies, soms zelfs gratis.

Maar de kans bestaat dat je bestookt wordt met tal van andere betalende diensten. Dus dat advies is niet zo objectief.

Dit heb je nodig

Een website architect, iemand die een grondplan van je website maakt.

Een onafhankelijk advies waarmee je zelf aan de slag kan.

Zodat je website eindelijk resultaat boekt.

Ik maak al meer dan 10 jaar websites voor kleine zelfstandigen en KMO’s en heb de nodige ervaring om de pijnpunten uit een website te halen én verbeterpunten in de plaats te zetten.

Wat kost zo een website advies?

Via onderstaande knop koop je mijn website advies.

De prijs komt eenmalig op € 195,00

Ik neem contact met je op via e-mail met enkele vragen, waarmee ik aan het advies start. Eens dat klaar is plan ik met jou een online gesprek (Zoom) om het advies aan je over te maken en uit te leggen

Je ontvangt dit ook netjes in een PDF bestand.

Dus:

  • PDF bestand met alle info.
  • Online gesprek waar we alle punten overlopen en duiding gegeven wordt.
  • 2 Weken persoonlijke toegang tot mijn Whatsapp voor verder advies en hulp.

Website advies kopen

  • Betaal eenmalig €195,00
  • Klik op de button en reken meteen af
  • Je ontvangt dan een email met alle praktische info en vragen
  • Binnen de 72u kan je het onderzoek in je mailbox verwachten

6 Belangrijke punten:

Website advies om niet te vergeten

Doel

Waarom ga je de website gebruiken? Is het als online visitekaartje of moet er iets verkocht worden?

Duidelijke teksten

Laat je boodschap duidelijk overkomen met goede teksten. Huur eventueel een copywriter in.

Zoekmachines

Zorg ervoor dat je gevonden wordt op de belangrijkste zoektermen.

Conversie

Je website moet aanzetten tot actie. Een email sturen, offerte aan vragen, product aankopen,…

Laadsnelheid

Je website moet snel laden, zo verlies je geen bezoekers en blijft je positie in Google behoude.

Automatiseer

Stel alles in zodat ebooks, facturen, antwoorden en verdere opvolging automatisch worden verzonden.

Tip 1: mijn aanbevolen website setup

Kies voor WordPress

Een uiterst gebruiksvriendelijk CMS. Je kan het makkelijk beheren en uitbreiden indien nodig.

Website template: DIVI natuurlijk

Divi is als het zwitsers zakmes voor elke website. Heel veel mogelijkheden qua layout en een geweldige community voor support en templates.

Domeinnaam en webhosting

Bespaar niet op webhosting. Dit is de eerste stap naar een snelle en goed bereikbare website.

Tip2: Voorkom deze fouten:

Een domeinnaam is van jou!

Neem je een webdesigner onder de arm voor het maken van je website. Let er dan goed op dat een domeinnaam op jouw gegevens (naam, e-mail) geregistreerd staat. Zo kan je bij een mogelijke verhuis altijd nog aan je domeinnaam. Want die is jouw eigendom.

Blijf weg van overvolle website layouts

Layouts of thema’s die je kan vinden via bv. themeforest. De demo zien er mooi en flitsend uit. Maar 70% van die elementen heb je niet nodig om een professioneel en goed functionerende website te maken.

Tip3: Informeer je

Veelgestelde vragen

Ik heb alvast enkele veelgestelde vragen beantwoord, klik hier om deze te lezen.

Website advies: mogelijke doelen van je website:

Een website is veel meer dan alleen een verzameling van webpagina’s op het internet. Het is een krachtig middel dat de potentie heeft om levens te veranderen, ideeën te verspreiden en communities te vormen. Of je nu een individu, een bedrijf, een non-profitorganisatie of een creatieve geest bent, een website kan een onmisbaar instrument zijn om jouw doelen te bereiken. Hier zijn een paar inspirerende redenen waarom een website zo nuttig kan zijn:

Online aanwezigheid:

Met een website kun je jouw boodschap of product wereldwijd verspreiden. Het internet kent geen grenzen en door een website te hebben, kun je mensen bereiken die je anders misschien nooit zou kunnen bereiken. Of het nu gaat om het delen van jouw kunst, het promoten van jouw bedrijf of het verspreiden van jouw ideeën, een website geeft je de mogelijkheid om wereldwijd een impact te maken.

Online zichtbaarheid:

In het digitale tijdperk is online zichtbaarheid van cruciaal belang. Een website stelt je in staat om jouw aanwezigheid op het internet te vestigen en te beheren. Potentiële klanten, werkgevers, partners of supporters kunnen gemakkelijk informatie over jou vinden en zich een beeld vormen van wie je bent en wat je te bieden hebt. Het hebben van een goed ontworpen website is als een visitekaartje dat 24/7 beschikbaar is en indruk maakt op iedereen die jou online tegenkomt.

Open communicatie:

Een website biedt een platform voor open communicatie. Je kunt interactieve elementen toevoegen, zoals contactformulieren, chatbots of reactiemogelijkheden, waardoor mensen met jou kunnen communiceren en feedback kunnen geven. Het is een plek waar je jouw kennis kunt delen, vragen kunt beantwoorden en waardevolle discussies kunt voeren. Door open te staan voor interactie, kun je waardevolle relaties opbouwen en een gemeenschap van gelijkgestemde individuen creëren.

Zakelijke groei:

Voor bedrijven is een website een onmisbaar hulpmiddel voor groei. Het stelt je in staat om jouw producten of diensten online te verkopen, waardoor je jouw markt vergroot en potentiële klanten over de hele wereld kunt bereiken. Een goed geoptimaliseerde website kan ook bijdragen aan het vergroten van jouw merkbekendheid en het opbouwen van een loyale klantenkring. Bovendien biedt een website waardevolle gegevens en analyses waarmee je jouw bedrijfsstrategie kunt verbeteren en betere beslissingen kunt nemen.

Creatieve expressie:

Voor individuen, kunstenaars en creatieve geesten is een website een canvas waarop je jouw passie en talenten kunt tonen aan de wereld. Of je nu schrijft, fotografeert, ontwerpt of muziek maakt, een website stelt je in staat om jouw creaties te delen en een publiek op te bouwen. Het kan dienen als een portfolio, een blog of zelfs een online winkel waar je jouw kunstwerken kunt verkopen. Een website biedt je de vrijheid om je eigen stijl en visie te uiten, zonder beperkingen. Het stelt je in staat om jezelf te presenteren aan potentiële opdrachtgevers, samenwerkingsverbanden en bewonderaars van jouw werk. Door jouw creatieve expressie te delen, kun je anderen inspireren, betrekken en misschien zelfs veranderen.

Educatieve bron:

Een website kan fungeren als een waardevolle educatieve bron. Of je nu een leraar, een mentor of gewoon een gepassioneerde expert bent, je kunt jouw kennis en expertise delen met anderen via een website. Je kunt waardevolle inhoud, tutorials, gidsen of zelfs online cursussen aanbieden. Het hebben van een educatieve website stelt je in staat om een positieve impact te hebben op het leven van mensen door hen te helpen groeien, nieuwe vaardigheden te leren en hun horizon te verbreden.

Activisme en bewustwording:

Als je je wilt inzetten voor een zaak waarin je gelooft, kan een website een krachtig middel zijn om bewustwording te creëren en verandering teweeg te brengen. Door jouw stem te laten horen, informatie te verstrekken en mensen te mobiliseren, kun je anderen inspireren om zich bij jouw beweging aan te sluiten en samen een verschil te maken. Een website biedt je een podium om jouw boodschap te verspreiden, fondsen te werven en actie te ondernemen voor positieve verandering.

Of je nu een website wilt maken voor zakelijke doeleinden, creatieve expressie, educatie of activisme, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is een krachtig instrument dat de wereld binnen handbereik brengt. Dus omarm de potentie van een website, zet jouw ideeën om in realiteit en laat jouw digitale aanwezigheid stralen.

Een website kan jouw onderneming verrijken, anderen inspireren en de wereld een stukje beter maken.