Over

Ergens in 1998…

..moet het geweest zijn. De eerste stappen in de webdesign wereld. Een website hebben was toen al heel wat. Een domeinnaam was iets in de trant van geocities.com/sunsetstrip126594645/username.

Niet erg brandable.

Na een eerste ervaring met Dreamweaver ben ik uiteindelijk bij WordPress blijven hangen. Het gemak waarmee je een website kan opzetten, volledig in eigen beheer, bewijst steeds zijn meerwaarde.

Voor de kleine zelfstandige

In 2013 startte ik een onderneming. Enkel nog een naam ontbrak, dus ik dacht: wat ga ik doen en voor wie? Ik ga websites maken voor Vlaamse ondernemingen. KMOwebdiensten.be zag het licht.

Keer op keer kon ik door een persoonlijke aanpak heel wat eenmanszaken en bedrijven verder helpen met hun online wensen.

Een website of webshop, beide waren mogelijk en steeds opgebouwd met WordPress. Het zoeken van thema’s (layout) was echter wel nog een kluwen.

Tot ik Divi leerde kennen. Een ‘page builder’ waar je visueel websites mee kan maken.

Divi is het zwitsers zakmes dat ik nodig had. De flexibiliteit die klanten verwachtten was mogelijk om met Divi te maken.

2023 aanbod

What’s in a name. Ook al had ik met KMOwebdiensten.be wel een toepasselijke naam, het begon in mijn hoofd te spelen dat deze niet meer volledig bij me pastte. Want al die jaren hadden mijn klanten zaken gedaan met mij, Karel.

En samen met die nieuwe ‘naam’ komt ook een vernieuwing van het diensten aanbod. Ik wil meer ondernemers helpen met hun online doelen!

 

Mijn eigen projecten door de jaren heen:

(ofwel verkocht, stopgezet of nog in eigen beheer)

Voidsales.com

Webshop in verkoop van tshirts merchandising.

Muzikant.info

Zoekertjessite waar muzikanten en bands in contact komen.

iKoop.net

Marktplaats met allerhande categoriën, persoonlijke verkoperspagina’s voor handelaren.

Gewoongratis.be

Markplaats voor gratis spullen. Gekoppeld aan facebookpagina.

EKpakket.be

Webshop met Rode Duivel fan artikelen.

Webteksten.net

Verkoop van kant en klare teksten via een WordPress webshop.

Topdomeinen.be

Verkoop van domeinnamen met waarde via een one-page website.

...