Advies en website voor madeofjewelry.com

Home E Blog E Advies en website voor madeofjewelry.com
Inhoudstabel

Een internationaal juwelenblog, opgestart door een Belgische jongedame. Een mooi project om te doen leek ons, en dat is het ook.

Al enige tijd begeleiden we de eigenares van deze website met advies, hoe de website naar een hoger niveau te tillen. Met bijna elke dag een nieuwe blogpost, kunnen we wel spreken dat er voldoende nieuwe inhoud tevoorschijn komt. Zoals iedereen wel weet, of zou moeten weten, is content meer dan ooit king op madeofjewelry.com.

Jewelry blog

Er is echter wel zeer veel concurrentie op vlak van juwelen en juwelen blogs, maar dat laat niet na, dat door hard werk deze blog intussen al voor velen een referentie punt is.

D.m.v A/B testing komen er nu al mooi inkomsten door Google Adsense, maar ook gesponsorde posts. Juwelen designers die betalen om een blog post van hun merk of winkel op de website te laten verschijnen. Uiteraard speelt hier ook sociale media een grote rol. Het grootste bereik is via Instagram

Gestart in juli 2013 met een zelf gemaakt WordPress thema, maar intussen overgestapt op een WordPress thema via themeforest. Geeft de site net dat ietsje meer.

Het pad is gelegd om voor lange tijd dit project verder uit te breiden.

Heb je interesse in onze diensten om ook jouw website naar een hoger niveau te tillen? Neem vrijblijvend contact op.

0 reacties