Webshop starten

Webshop starten

Wil je een nieuwe webshop laten maken met:

Woocommerce als CMS

Volledig product beheer

Uitbreiding steeds mogelijk

Volledig op maat is?

Home E Diensten E Webshop starten

Je eigen webwinkel? Goed idee!

Verkoop via het internet zit al jaren in de lift. Wie zegt dat het over zijn piek is, moeten we tegenspreken. Jaarlijks is er nog steeds een stijging te zien in het aantal bestellingen via internet.

Een wist-je-datje: Dé topdag van het jaar is niet Black Friday, maar woensdag 29 mei, de dag voor Hemelvaart. Toen vonden er maar liefst 952.000 transacties plaats.

Een webshop is een marathon, geen sprint

Heb je de verwachting dat een webshop direct resultaat levert?

Dan ben je eraan voor de moeite.

Het kan wat tijd in beslag nemen vooraleer je zelfs nog maar uit de kosten komt.

Naast een webshop zijn er nog heel wat zaken waar je rekening mee moet houden: marketing, re-marketing, adverteren, funnels, nieuwsbrieven, verzending, retourpakketen, boekhouding,…

Woocommerce dus

Een webshop laten maken kan aan ieders budget.

Maar het is wel uitgebreider dan een website. Er komt veel meer bij kijken aangezien je online gaat verkopen.

We maken gebruik van WooCommerce, een WordPress plugin.

Deze plugin maakt het makkelijk om producten, verzendkosten, productweergave, artikelopties,… in te stellen.

Woocommerce is ideaal voor kleine en grote webshops. Uitbreidingen zijn steeds mogelijk.

Webshop starten

Online webshop starten?

Prima idee, ik begeleid je graag.

Op een vlotte samenwerking

Ik werk volledig transparant en wat we overeenkomen zal ook opgeleverd worden. Je kan de voortgang van je nieuwe project online meevolgen en feedback geven.

Het juiste advies

Een webshop starten is een werk van lange adem. Met het juiste webshop advies start je met online verkopen en neem je de nodige kennis mee om de webshop verder te beheren.

Belangrijk: webshop webhosting

Een webshop vraagt meer ‘werkkracht’. Er zijn namelijk meer processen die gelijk moeten lopen. Denk maar aan snelle laadtijd, klantengegevens, je webshop voorraad, online betaling,..

Zorg dus voor een professioneel webhostingpakket met goede service en snelle laadtijden.

Neem je webshop in eigen handen

Een webshop starten is één ding, deze onderhouden de volgende stap. Met de nodige informatie en handleidingen ontvang je alle kennis die nodig is om zelf je webshop te beheren.

Of heb je toch een ruggesteun nodig? Dan kan je steeds een onderhoudsplan afnemen.

Karel, aangenaam!

Ik help (kleine) ondernemingen in Vlaanderen aan een professionele website. Steeds gebaseerd op goede afspraken, correcte prijzen en dienst na verkoop.

Elke klant krijg een aanpak op maat en een website die conform is met de laatste technieken en optimalisaties.

Website advies
R

Snelle reactie en flexibel

Heb je vragen over je website dan help ik je steeds snel en doeltreffend.

R

Zonder zorgen

Van domeinnaam registratie tot de laatste puntjes op de i.
Jij hoeft je geen zorgen te maken.

Webshop starten? 5 Redenen om het wél te doen

In de afgelopen jaren heeft e-commerce een enorme groei doorgemaakt en het heeft een grote invloed gehad op de manier waarop we winkelen en zaken doen. Als gevolg hiervan overwegen steeds meer mensen om een webshop te starten. Hier zijn vijf redenen waarom je zou moeten overwegen om een webshop te starten:

Wereldwijd bereik

Een van de grootste voordelen van het runnen van een webshop is het wereldwijde bereik. Met een fysieke winkel ben je beperkt tot het aantal mensen dat je kunt bereiken binnen de geografische locatie van je winkel. Maar met een webshop kun je potentieel klanten over de hele wereld bereiken. Dit opent de deur naar nieuwe markten en mogelijkheden voor groei.

Lage kosten

Het runnen van een fysieke winkel is duur. Huur, elektriciteit, verzekeringen, belastingen, enzovoort. Dit zijn allemaal kosten die je moet betalen als je een fysieke winkel hebt. Met een webshop zijn deze kosten veel lager. In plaats van huur te betalen voor een fysieke locatie, betaal je alleen voor webhosting en domeinnaamregistratie. Daarnaast hoef je geen geld uit te geven aan fysieke inventaris en kun je een voorraad op aanvraag hebben.

24/7 geopend

Een ander groot voordeel van een webshop is dat deze 24/7 geopend is. Dit betekent dat je klanten kunt bedienen wanneer het hen uitkomt, ongeacht de tijdzone waarin ze zich bevinden. Dit is een enorm voordeel ten opzichte van fysieke winkels, die vaak beperkte openingstijden hebben. Een webshop kan ook beter inspelen op piekuren en drukke perioden, aangezien de winkel altijd open is.

Betere klantinzichten

Met een webshop heb je toegang tot een breed scala aan gegevens over je klanten en hun koopgedrag. Je kunt bijvoorbeeld zien welke producten het meest worden verkocht, welke pagina’s de meeste bezoeken ontvangen, en welke zoekwoorden je klanten gebruiken om je webshop te vinden. Deze informatie kan je helpen om betere beslissingen te nemen over welke producten je moet aanbieden en hoe je je marketinginspanningen moet richten.

Mogelijkheid tot schaalvergroting

Een webshop biedt je de mogelijkheid om snel te schalen en te groeien. Met een fysieke winkel ben je beperkt tot het aantal klanten dat je kunt bedienen en het aantal locaties dat je kunt openen. Met een webshop kun je echter gemakkelijk meer producten aanbieden, meer klanten bereiken en meer markten betreden. Dit maakt het mogelijk om snel te groeien en je bedrijf uit te breiden zonder de beperkingen van een fysieke winkel.