Website laten maken?

Wil je ook een website die…

Professioneel overkomt voor jouw doelgroep?

Handig en snel te bewerken is?

Makkelijk uitbreidbaar is?

Volledig op maat is?

Website laten maken
Home E Diensten E Website laten maken

Een professionele website is dé oplossing

Je hebt mogelijk al eens zelf een poging gewaagd om een website te maken. Als leek kan het nogal overweldigend overkomen om je in zo een verhaal te storten.

De oude website is versleten en je wil een nieuwe. Iets dat de tand des tijds weerstaat en een online presentatie is van jouw bedrijf.

Je wil geen gedoe met SSL, domeinnaam registratie, webhosting. Dat laat je graag aan een kenner over.

Een website met WordPress

WordPress is een CMS waarmee je blogs, websites en zelfs webshops kan maken.

Het meest gebruikte systeem ter wereld, met een bloeiende community en tal van uitbreiding mogelijk.

Ik maak uitsluitend gebruik van WordPress, voor elke klant heb ik hiemee al een oplossing kunnen aanbieden.

Een eerste gesprek

Tijdens een eerste gesprek luister ik naar jouw wensen en ideeën.

We geven raad waar nodig en van zodra we een overeenkomst hebben ga ik aan de slag.

Het verloop van een website laten maken
Je krijgt een eerste voorbeeld van de site ‘live’ te zien op een test-URL. Je kan feedback en aanpassingen doorgeven waar nodig.

De website wordt ook pas als ‘klaar’ aanzien als jij als klant tevreden bent. 100 % tevredenheidsgarantie dus.

Het WordPress CMS verleent zich prima om op deze manier te werken. Je ziet je website tot stand komen volgens jouw eigen wensen. Wil je nadien zelf aan de slag om pagina’s aan te passen en blogposts toe te voegen? Dat kan zonder enig probleem. Je krijgt een gratis handleiding mee.

Dienst na verkoop? Uiteraard is die er. Heb je toch nog vragen over de werking van WordPress, dan kan je steeds bij ons terecht.

100+ websites gemaakt

In de laatste tien jaar heb ik meer dan 100 websites gemaakt. Zowel voor kleine zelfstandigen, als KMO’s als eigen projecten.

Website laten maken?

Wil je een fris en moderne website?

Hoe kan je je met een website onderscheiden van je concurrentie?

In de huidige digitale wereld is het hebben van een website voor elk bedrijf van vitaal belang. Het hebben van een website is echter niet genoeg om zich te onderscheiden van de concurrentie. Met miljoenen websites die er zijn, is het essentieel om een website te hebben die zich onderscheidt van de concurrentie en de aandacht van de klant trekt.

Hieronder volgen enkele tips over hoe je je website kunt onderscheiden van de concurrentie:

  1. Een uniek ontwerp

Een uniek en aantrekkelijk webdesign is de eerste stap om je te onderscheiden van de concurrentie. Dit kan worden bereikt door een professionele webdesigner in te huren om een ​​op maat gemaakt ontwerp te maken dat de stijl en het imago van jouw bedrijf weerspiegelt. Het is belangrijk om te onthouden dat een goede website niet alleen mooi moet zijn, maar ook gebruiksvriendelijk, snel en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

  1. Bied unieke inhoud

De inhoud van een website is de belangrijkste factor waarmee bezoekers worden aangetrokken en geïnteresseerd blijven. Door unieke en waardevolle inhoud te bieden, kan jouw website zich onderscheiden van de concurrentie en jouw expertise en autoriteit in jouw vakgebied laten zien. Dit kan worden bereikt door blogs, artikelen, casestudy’s en whitepapers te publiceren die relevant zijn voor jouw bedrijf.

  1. Verbeter de gebruikerservaring

Een goede gebruikerservaring is een belangrijke factor voor het behoud van bezoekers op een website. Door een website te optimaliseren voor een goede gebruikerservaring, kan jouw website zich onderscheiden van de concurrentie en bezoekers aantrekken. Dit kan worden bereikt door een snelle laadtijd, een gemakkelijk te navigeren lay-out, duidelijke call-to-actions en een responsief ontwerp dat geschikt is voor verschillende apparaten.

  1. Maak gebruik van video’s en afbeeldingen

Video’s en afbeeldingen zijn visuele elementen die een website interessanter en aantrekkelijker kunnen maken. Door deze visuele elementen op een slimme manier te integreren, kun je de aandacht van bezoekers trekken en hen langer op jouw website houden. Dit kan worden bereikt door productvideo’s, tutorials en afbeeldingen te integreren die de producten of diensten van jouw bedrijf demonstreren.

  1. Personaliseer de inhoud

Door inhoud te personaliseren en aan te passen aan de behoeften en interesses van de doelgroep, kun je de betrokkenheid en interesse van bezoekers vergroten. Dit kan worden bereikt door te kijken naar het gedrag en de interesses van de doelgroep en door de inhoud van de website daarop af te stemmen. Dit kan variëren van aanbevelingen op basis van eerdere aankopen tot het personaliseren van e-mails en nieuwsbrieven.

  1. Maak gebruik van sociale media

Sociale media zijn belangrijke kanalen om de betrokkenheid van klanten en potentiële klanten te vergroten. Door sociale media te integreren in de website, kunnen bezoekers eenvoudig jouw social media

Vaak gemaakte fouten bij websites?

Niet mobielvriendelijk:

Je website is erg verouderd als deze zich niet automatisch aanpast aan het beeldscherm. Meer en meer mensen gebruiken een smartphone om diensten of producten te zoeken.

Onduidelijk design:

Bezoekers lopen verloren in een slecht ontworpen menu, geen duidelijke pagina structuur of erger nog, pagina’s die niet meer werken?

Trage website:

De laadsnelheid van een website is van uiterst belang bij modern webdesign. Niemand wacht graag op een pagina die opent

Geen optimalisatie:

Scoort je website niet op de juiste zoektermen? Dan is er werk aan de winkel. Kom te weten waar jouw klanten naar zoeken.

Veelgestelde vragen

Volledig ontzorgd van domeinnaam registratie tot beheren van je website.
Ik som hier al de meest voorkomende vragen op:

Hoeveel kost een website?

De prijs op voorhand inschatten is onmogelijk, zonder te weten wat jouw wensen zijn. Dus een website kan €500,00 kosten of €5000,00.

Veel hangt af van het soort ontwerp, de functionaliteiten en integraties.

Kan ik de site zelf aanpassen?

Dat is mogelijk. Er zijn cursussen waarmee je zelf kan leren hoe je website aan te passen en te beheren.

Hoe lang duurt het om een website te maken?

Ook dat hangt af van jouw wensen. Een standaard website met 5 pagina’s waar enkel tekst en foto’s op staan kan op een week klaar zijn.
Voor een uitgebreide webshop kan het meerdere weken in beslag nemen. 

Ik heb al een domeinnaam, kan ik die blijven gebruiken?

Dat is uiteraard mogelijk. Ik begeleid je hoe je die domeinnaam kan doorsturen naar je nieuwe website.

Kan ik ook webhosting afnemen?

Ook dat is mogelijk, en zelfs een goede keuze. Op die manier kan ik het snelst de website optimaliseren naar laadsnelheid toe.