Ik heb geen website nodig.

Home E Blog E Ik heb geen website nodig.

Ik sprak onlangs met iemand, hij werkte voltijds in loondienst en daarnaast zelfstandig tuinaannemer in bijberoep. Hij beweerde geen website nodig te hebben. Zelfs zonder had hij steeds genoeg werk.

Maar wat is genoeg werk in dit geval?

De persoon vond het overbodig een website te hebben. Aangezien hij steeds  genoeg werk had om zich ‘bezig’ te houden met zijn bijberoep. Alle respect daarvoor, je kan immers geen dagen van 30 uren toveren. Maar als ik vroeg of zijn vaste job leuk was om te doen, was hij eerder negatief. Waarom zou je een job blijven doen die je niet leuk vind om te doen?

Niet morgen, maar nu.

Veel mensen zitten vast in hun dagelijkse routine, hun veilige zone. Niet enkel op werkvlak, maar ook op vele andere. Verandering brengt angst met zich mee. Angst is niet leuk, dus we stellen alles maar uit met een zwak excuus. Maar hiermee bereik je niet zo veel.

Denk er maar eens over na, hoeveel zaken staan er niet op je to-do lijstje? Maar hoe lang doe je erover om ze ook effectief te doen. Zelfs al is het maar een bezoekje brengen aan een goede vriend die je al lang niet meer gesproken hebt.

Belgen zijn groot in het klein zijn.geenwebsitenodig

Ik merk vaak dat Belgen het niet groot durven zien. Voorzichtig iets opstarten en dan voortgaan met het principe ‘we zien wel’. Akkoord, je hoeft niet alles te investeren en overboord te gooien. Bekijk eerst of je onderneming een kans maakt, of je je doelgroep kan bereiken. Heb je zelf genoeg financiële middelen om het nodige te doen?

Maar zelfs met een beperkt budget en goede timemanagement kan je veel bereiken. En met een goede website kan je echt wel veel voordelen behalen.

Een website laten maken dus?

Dat klopt. Een goed opgemaakte website, kan je omzet verhogen. Dagelijks zoeken mensen via het internet naar producten of diensten die jij verkoopt. Maar mogelijk heb je een verouderde website, of is ze niet zoekmachine geoptimaliseerd om bovenaan te staan in Google.

Een website is een must om dezer dagen je omzet te verhogen, professioneel over te komen naar mogelijke klanten. In de eerste plaats is de website er om bezoekers te informeren, maar je mag ze ook bewust maken van de diensten of producten die jij verkoopt. Ze gaan er naar op zoek, dus maak het hen makkelijk en zorg voor een goede website.

Wil je een website? Meer weten hoe een website je meer klanten kan bezorgen en je omzet verhogen? Neem contact op!

 

0 reacties