Joe Biden kiest voor WordPress

Home E Blog E Joe Biden kiest voor WordPress
Inhoudstabel

Het presidentiële overgangsteam van Biden-Harris heeft een nieuw Twitter-account en een website gelanceerd die wordt aangedreven door WordPress. BuildBackBetter.com wordt gehost door Automattic en is supersnel, dankzij Jetpack, Cloudflare CDN en veel andere prestatie-optimalisaties. Het laadt in 333 ms en voert slechts 19 verzoeken uit.

De site is gemaakt door het team van Ben Ostrower bij Wide Eye, een 11-jarig bureau gevestigd in Washington, D.C., en hetzelfde team achter Kamala Harris ‘2020-website voor de presidentiële campagne. Hun werk op de site van Harris won erkenning als finalist in de 2020 Innovation by Design Awards van Fast Company in de categorie Graphic Design.

In afwachting van het winnen van de verkiezing heeft het Biden-Harris Transition-team in oktober de inhoud voor de website geüpload op basis van de afbeeldings-URL’s. Het maakt gebruik van een aangepast thema genaamd Transition. Kijkend onder de motorkap lijkt het erop dat de site de Ninja Forms-plug-in gebruikt voor de e-mailregistratie en contactformulieren, evenals Google Tag Manager voor analyse. De taalschakelaar wordt mogelijk gemaakt door MultilingualPress.

Wide Eye besteedde bijzondere aandacht aan de meertalige en toegankelijkheidsfuncties van de site met prachtig geïmplementeerde schakelaars voor contrast en lettergrootte. De schakelaar met hoog contrast (donkere modus) zorgt voor een elegante en natuurlijke overgang tussen modi, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het ontwerp.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.