Nieuwe eigen projecten en .vlaanderen

Home E Blog E Nieuwe eigen projecten en .vlaanderen

Naast klanten projecten doen we ook eigen projecten. Zo hebben we er in 2015 al twee gelanceerd. AdWordsspecialisten.nl en Website-maken.vlaanderen.

Wist je al dat .vlaanderen extensies door iedereen kunnen worden geregistreerd nu?

Er zijn inmiddels al heel wat nieuwe extensies, de lijst is lang geworden. Misschien wel té lang. Deze week zijn nu ook .vlaanderen en .brussels te registreren voor iedereen. Zeker interessant voor informatieve websites in de streek. Of zoals in het geval van KMOwebdiensten.be, reclame websites opzetten die linken naar de hoofdsite. Website-maken.vlaanderen is daar het eerste voorbeeld van.

 

‘Website maken’ is een interessante zoekwoorden combinatie. De domeinnamen met die woorden zijn zeer schaars ofwel zeer duur. Daarom zijn nieuwe extensies wel interessant genoeg om hier snel op in te spelen.

AdWords specialisten

AdWordsspecialisten.nl is dan weer een marktplaats voor specialisten op het gebied van Google AdWords. Zoals je weet dient AdWords om betaald bovenaan vermeld te worden in Google op zelf gekozen zoekwoorden.

Lijkt eenvoudig uitgelegd, maar is moeilijker dan je denkt. Vandaar dat er ook veel aanbieders zijn, en dus leek het een goed idee hier een verzamelpunt voor te maken.

Nog projecten

Ja hoor, eentje waar al hard aan gewerkt wordt: snellerecepten.be. Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de lancering.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.