Nieuwe website: Belgianredflames.be

Home E Blog E Nieuwe website: Belgianredflames.be
Inhoudstabel

Wie zat voorbije zomer op het puntje van de stoel om de matchen van de Belgian Red Flames te bekijken? Dat het spannend was hebben we gezien, en dat de Belgische Nationale vrouwenploeg voor elke centimeter heeft gevochten, hebben we ook gezien. Een mentaliteit waar het mannenvoetbal een puntje aan kan zuigen.

Als voetbalfan worden we al jaren verwend door de Rode Duivels. Met de spelers die ze hebben zou een finaleplaats op een WK of EK zeker mogelijk moeten zijn. Maar soms ontbreken ze de wil om voor elke centimeter te vechten, om te laten zien wat ze waard zijn. Dat hebben de Red Flames wél laten zien. Het vrouwenvoetbal mag of moet zelfs meer in de media komen. Het niveau is zeker en vast hoog genoeg om interessante wedstrijden van te laten zien.

Om zelf een duit in het zakje te doen hebben we BelgianRedFlames.be opgestart. Een nieuwssite over de Red Flames.

De website zelf is zeer eenvoudig gehouden. Algemene informatie met speelsters, staff en wedstrijden. Een blogsectie met de laatste nieuwtjes. En op de homepage kan je een pronostiek invullen voor de volgende wedstrijd van de Red Flames. Er valt niets te winnen, alleen de eer als je juist gokt :-).

Belgian Red Flames

0 reacties