Wat is WordPress?

Home E Blog E Wat is WordPress?
Inhoudstabel

Steeds meer mensen hebben een onderneming online en maken daarvoor gebruik van WordPress. WordPress is een persoonlijk publicatie platform dat gericht is op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. WordPress is een ware toevoeging voor uw website en u kunt hiervan kosteloos gebruik maken. Het is dus mogelijk om met WordPress uw website nog aantrekkelijker en mooier te maken wat voor meer bezoekers en een hogere omzet kan zorgen.

Is WordPress nieuw voor u? Lees dan eerst meer over WordPress in de Codex, vervolgens volgt u het hieronder beschreven stappenplan en u heeft binnen enkele minuten een website. Of meld u aan voor een gratis site op WordPress.com. U kunt gemakkelijk de laatste versie van WordPress in het Nederlands downloaden. Mocht u al over de Engelse versie van WordPress  beschikken en wilt u liever omschakelen naar het Nederlands? Download  dan de Nederlandse versie en overschrijf deze op uw server via FTP. Zo kunt u gemakkelijk en snel gebruik gaan maken van WordPress.

Er worden tegenwoordig steeds meer cursussen gegeven waar u kunt leren hoe u eenvoudig uw onderneming een boost kunt geven door middel van Wordpress. Deze cursussen worden gegeven onder begeleiding van deskundigen op dit gebied en worden aangeboden in groepsvorm maar zijn eventueel ook individueel te volgen. Na het volgen van een cursus zult u al binnen twee weken in staat zijn om zelf een website te lanceren. Natuurlijk geheel naar eigen smaak en in uw eigen stijl om nog beter de boodschap van uw website over te kunnen dragen op uw doelgroep en toekomstige bezoekers.

Er zijn inmiddels al heel wat versies van WordPress beschikbaar en het is zaak om uit te zoeken welke het beste bij u past. Maar één ding is duidelijk: het gebruik van WordPress zal een ware aanvulling zijn op uw website. Door een keuze te maken uit de mooie designs, thema s en verschillende stijlen en lettertypes is het super eenvoudig om uw website een unieke professionele uitstraling te geven geheel naar uw eigen smaak.

0 reacties