Verberg admin notificaties

Home E Plugin reviews E Verberg admin notificaties
Inhoudstabel

Vervelend hé, die WordPress admin notificaties. Je opent je beheer systeem en krijgt enkel notificaties te zien van plugins of updates.

Dat kan beter en er is gelukkig ook een oplossing voor. Deze plugin: ‘Hide admin notifications‘ van Pontetlabs zorgt voor een duidelijke admin.

Verberg admin notificaties

Reacties

8 Reacties

 1. Dankjewel voor de tip. Ik ben op zich altijd huiverig voor teveel plugins, maar deze klinkt handig.

  Antwoord
  • Ik heb geen WordPress dus ik kan er niet over meepraten.

   Antwoord
 2. Interessant. Toevallig ben ik toe aan weer updates van mijn huidige plugins. Het is en blijft een wereld apart voor mij, alles ‘achter de website’. Gelukkig heb ik wel een kennis die mij altijd wil helpen als er iets aan de hand is, want van mijn provider kan ik volgens mij weinig verwachten. Zelf meer kennis ontwikkelen zou een idee zijn, maar ik zou niet weten hoe ik het in de beschikbare tijd zou moeten proppen…Dank voor deze tip.

  Antwoord
  • Dag Rory,
   Het is soms lastig om alles bij te houden qua updates. Er zijn updates van WordPress, thema en plugins die mekaar in sneltempo opvolgen. En dat terwijl je je enkel wil bezighouden met je onderneming of hobby. Je kan me steeds contacteren mocht je ergens op vastlopen.

   Antwoord
 3. Ja, die notificaties leiden inderdaad wel altijd meteen af ja. Maar ik werk ze gauw weg en dan heb ik het maar gehad. In mijn geval betekent een apart ‘laatje’ voor ze, dat ik ze misschien kan vergeten 😉 maar ik ga er binnenkort wel even naar kijken, ben wel benieuwd naar deze plugin

  Antwoord
 4. Ik blog via Blogger, ik heb hier daardoor geen last van.

  Antwoord
 5. Ik werk de notificaties altijd zo snel mogelijk af (updates en dergelijke) & anders kan ik ze ook prima negeren 🙂

  Antwoord
 6. Ik ben altijd huiverig voor de plugins maar deze klinkt heel handig

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.